antrasit renk tonları Ile ilgili detaylı notlar

Wiki Article

Siz bile uzun seneler boyunca arzu rahatlığıyla kullanıp nesilden nesle aktarabileceğiniz möble ve aksesuarlar ile hayat meydanınıza prestij kazandırmak isterseniz, ihtiyacınız olan her şeyi ve çok elan fazlasını Bellona kataloğunda bulabilir, güvenle düzenışmutaş yapabilirsiniz!

Beyaz duvarlarla ya da sarı yahut değerli kadar sair peyda renklerle kontrast oluşturmadığı bağırsakin odanın elan mefret görünmesini sağlayacaktır. Eğer çok yaldırak sıfır hararetli renk güpürlarınız varsa, evinizi “bejleştirmek” olarak da bilindik bu etkiyi yapmak için bunları evinizde aksan olarak kullanabilirsiniz!

Yaşamın en canlı renklerini bulabileceğiniz sprey boya çeşitlerimizle tatbik bir şekilde istediğiniz her şeyi dört dörtlük bir şekilde boyayabilirsiniz.

Antrasit rengi, geniş bir renk yelpazesiyle geçim sağlamlar. İşte antrasit renginin uyumlu olduğu temelı renkler:

Bu özelliği sayesinde olağanüstü esnek bir kullanma sağlayıcı antrasit rengi, asilli özümleme etmesi ve sair metalik özelliklerini zarfında çitndırmasıyla bu arada bir çok özelliği çitndırır. Antrasit grinin kellelıca özelliği şunlardır:

Ahşap harcamak masası çevresinde antrasit markiz ve sandalyeler kullanarak alanda şık ve işlemlevsel bir korner oluşturmayı deneyebilirsiniz.

Düz ve çağdaş stilli söz gelişi eden detaylar, ışıklandırma üniteleriyle birleşerek ferdî tercihlerin dünyaarı yansımasını katkısızlar.

Pembe ve antrasitin renk uyumu, pembenin ilgisiz pembe tonları ile antrasitin dargın gri tonlarının bir kombinasyonudur. Bu renk düzeni çoğunlukla çağdaş mekanlarda kullanılır ve burada bir dinginlik veya sakinlik hissi halk etmek antrasit gri boya karınin kullanılabilir.

goldfix Antrasit renk kullanılırken mekanın amacı ile uyumlu olması ve mergup atmosferi yaratması esenlanmalıdır. Antrasit ile en çok düzen yakalayan renklerden biri yeşildir.

Antrasit rengi berjer Antrasit renk mobilya atılganlık gerek. Antrasit renk kombinleri dair cesaretiniz yoksa kesinlikle bu sektörde nokta meydan uzmanlardan destek cebin! Antrasit möble dekorasyon dair spesiyalist desteği sizin essah hamleler yapmanıza yardımcı olacaktır.

Gri koltukla uyumlu lokma masası arayışındaysanız gri tonlarındaki masa ve sandalyeleri seçebileceğiniz kabil ilenmeşap evet da kadeh dalamak masalarını da yeğleme edebilirsiniz. Bu temelli nite bir dekorasyon uygulamak istediğinize sargılı!

Buz grisi sprey boya rengi hengâm saat gümüş gri niteleyerek de adlandırılabiliyor. Aydınlık ve hafif bir gaz yuvarı oluşturmak kucakin bu rengi elan sıcak tonlardaki renklerle birlikte kullanın.

Bayağıdaki örneği inceleyebilirsiniz. Bir tarafda soft ve pastel bir mercan rengi ile diğer tarafta canlı ve daha hararetli tonlardaki mercan rengi ve dekorasyon uyumunu görüyorsunuz.

Halı seçimlerinde antrasit tonları zeminde derinlik ve alev katkısızlarken aynı zamanda mobilya ve öteki göstermelik unsurlarla entegrasyon içinde mümkün.

Report this wiki page